Upplev Formel 1 på plats

Om du har ett stort intresse för motorsport så måste du bara åka iväg någon gång och få uppleva Formel 1 på plats någonstans. Det kan vara på klassiska Monzabanan eller på Circuit de Catalunya i Barcelona.

Det kan vara svårt att beskriva med ord hur det är att stå eller sitta på läktaren på någon av de gigantiska Formel 1 tävlingarna. Det måste upplevas. Så om du har ett stort intresse så kan du redan idag boka in dig på någon resa genom GO Sport Travel som anordnar olika typer av sportresor. Bland annat Formel 1. Ta dig en titt online vilka tävlingar som gäller för tillfället och om du har möjlighet så boka din resa direkt.

Med en weekend i Barcelona eller Milano och Autodromo Nazionale di Monza så kommer du att få ditt intresse tillgodosett flera gånger om. Så klart så ligger fokus på Formel 1 men det finns även tid för annat. Se till att planera resan väl så ni även hinner med att uppleva omgivningarna, sevärdheter och shopping då ni ändå är ute och reser. Vem vet när ni kommer iväg igen på en sådan resa. Kolla med några kamrater om de skulle vilja åka och se lite Formel ett och uppleva något som de kanske inte upplevt tidigare i livet.

Vi hoppas naturligtvis på att det kommer bli en helt fantastisk resa och möjligheterna till fler sådana här resor kommer att finnas fler gånger då ni kommit tillbaka.