Bygg din egna byggsats av BMW 1000 1985 Gaston Rahier

Om din favoritmotorcykel är en BMW 1000 1985 Gaston Rahier finns den nu att göra som byggsats. Du kanske inte har råd att köpa en riktig variant, men du kan åtminstone bygga ihop en modell av din favoritmotorcykel. Den kan du sedan ha framme i ett fint skåp, på ett bord eller i en bokhylla.

Skaffa rätt grejer

Om du vill bygga ihop en byggsats behöver du en hel del utrustning och material för att den ska bli så bra som möjligt. Du behöver pincetter och skärverktyg i olika storlekar för att få dit alla bitar korrekt. Ett bra lim är också att föredra så att modellen håller ordentligt, gärna ett snabbtorkande.

Vill du måla modellen när den är färdig behöver du även köpa hem de färger du vill ha. Ett gäng penslar, små och stora, är viktiga för bästa resultat. Om du är ute efter material för att bygga modeller är ett bra och prisvärt tips att satsa på att köpa det på nätet. Utbudet är stort, samtidigt som du kan köpa allt på ett och samma ställe. Är du ute efter en BMW 1000 1985 Gaston Rahier kan du handla den här.