Beskåda MotoGP

MotoGPSverige är ett imponerande sportland och sett till vår storlek, invånarantal och antal utövare exporterar vi varje år väldigt många elitutövare inom olika sporter, både sett till individnivå samt sett till lagsporter.

En typ av sport som växer mer och mer i Sverige är motorsporten och event och tävlingar som bland annat MotoGP har fått ett ökat intresse sett till antalet svenskar som följer sporten på TV. Än så länge har vi inte kommit så långt i detta land att vi i Sverige anordnar några MotoGP tävlingar, men det verkar enligt många experter som att det är någonting som vi kanske kommer att få se på de svenska arenorna inom några år.

Tills dess får de som njuter av att se MotoGP-lopp live ta sig ut i Europa – och det är ju kanske inte helt fel, det heller. Varför inte till exempel kombinera en weekend eller en hel veckas semester ute i en europeisk stad med att besöka ett lopp eller ett evenemang inom MotoGP? Stora och erkända länder när det kommer till dessa typer av lopp är naturligtvis Italien och Spanien. Dessa länder är ju självklart perfekta att besöka om man även vill kombinera sitt besök på ett evenemang med till exempel en solsemester eller ett besök i en storstad. Varför inte kolla upp schemat och ta sig till Barcelona, Madrid, Valencia, Rom, Milano eller Turin?

Om man klickar sin in på GO Sport Travel kan man enkelt boka sin upplevelse direkt på nätet och därmed spara mycket pengar jämfört med om man går via olika byråer och agenter. Det är också givetvis skönt att till exempel komma ner till Barcelona och ha alltid klart med hotell, resa och besök på evenemang i förväg. Bra med information om MotoGP och massor av nyheter kan du för övrigt läsa på Eurosports hemsida.