Byt bilen mot en moped

Eller varför inte en cykel eller en skateboard? Det spelar ingen roll varför du lämnar bilen hemma utan bara att du får en mer utvecklad kontakt med naturen. Du väljer kanske ditt transportmedel idag med effektivitet som enda eftertanke. Tänk om, från och med idag, för du ska bry dig om dig själv.

Du mår dessutom bra av att känna vinden fläkta i ditt hår och doften från skogen gör dig tillfreds. Det finns helt enkelt trevligare sätt att förflytta sig än med en bil som dessutom kostar väldigt mycket i fordonsskatt

Bilen är inte ett snabbare transportmedel om du bor i en större stad eller behöver göra många stopp på vägen. Du ska heller inte vara orolig att din dagliga rutin raseras bara för att bilen står hemma.

Framtiden tackar dig

Du väljer ett transportmedel som behagar dig men också din omgivning. Därför är ditt nya välbefinnande funnet och det kommer dessutom att förlänga ditt liv. Därför bör du göra samma hållbara och självutvecklande förändringar i ditt hem och på din fritid. Dina intressen faller då naturligt samman med vad som gagnar miljön. Dags att byta bilen mot en moped!