Få ordning på din hoj innan sommarsäsongen

Snart är våren här. Och då är inte sommaren långt bort. Vi är många som ser framemot att få fram motorcykeln. Inte mycket slår den första turen för året. Att då redan ha gjort i ordning sin motorcykel och servat den är smart och tidssparande. Vem orkar göra det när vägarna redan är torra?

Vikten av service

Alla fordon behöver bli underhållna. Olja behöver fyllas på, däcken bytas och inte minst behöver motorcyklar det. Motorcyklar har många slitagedelar som behöver få regelbundet underhåll. Att inte genomföra service på din MC kan leda till större, och mer kostsamma problem längre fram. Långt ifrån allt behöver du vara mekaniker för att göra själv, och det finns mycket pengar att spara i att meka hemma.

Hur går jag till väga?

Beställ via nätet det du behöver för att få din motorcykel redo för sommarens turer. Oavsett om du behöver nya däck, skruvar eller bara motorolja är det smart att handla på nätet. Råkar du köpa fel är det lättare att returnera, och priserna är i princip alltid bättre. Både du och din motorcykel kommer tacka dig i sommar när servicen redan är gjord, och vägarna väntar på er.